Ποιοτικά Στρώματα για όλους

Οικονομικα Στρωματα στην Ροδο

Η Εταιρία Low Cost Constructions παρέχει μοναδικές προτάσεις, ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λύσεων και μια μεγάλη συλλογή στρωμάτων που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές προδιαγραφές με ένα δυναμικό και ισχυρό positioning.

  • Επιλεξτε το Στρωμα σας παντα με τις υψηλοτερες προδιαγραφες

    ECONOMY Collection

    Στρώματα από: 87 €

    Η σειρά στρωμάτων ECONOMY collection συνδυάζει την απλότητα και την οικονομία. Προσφέρουν ορθοπεδική στήριξη, μαλακότητα, άνεση και κατασκευάζονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας. Οι πρώτες ύλες κατασκευής των στρωμάτων που χρησιμοποιούνται είναι από κορυφαία εργοστάσια στον κόσμο.

    FAMOUS Collection

    Στρώματα από: 162 €

    Η σειρά στρωμάτων FAMOUS collection είναι αγαπητή προς το κοινό και συνδυάζει ποιότητα και τιμή. Η ποικιλία διάφορων τύπων με εύστοχους συνδυασμούς, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας σε ελκυστικές τιμές. Προσφέρουν ορθοπεδική στήριξη και κατασκευάζονται με ποιοτικές πρώτες ύλες.

    ELEGANT Collection

    Στρώματα από: 316 €

    Η σειρά στρωμάτων ELEGANT collection συνδυάζει την απόλαυση σε 4 διαφορετικούς τύπους στρωμάτων, με στόχο την άριστη ποιότητα και τιμή. Αποτελείται από ανεξάρτητα ελατήρια πολλαπλών ζωνών, Βonell, Mini Bonell, Pocket και Foam. Προσφέρουν ορθοπεδική στήριξη και κατασκευάζονται αποκλειστικά από πρώτες ύλες κορυφαίων εργοστασίων στον κόσμο.

    V.I.P. Collection

    Στρώματα από: 452 €

    Η V.I.P. collection συνδυάζει την απόλαυση με την πολυτέλεια. Αποτελείται από τα κορυφαία στον κόσμο, ανεξάρτητα ελατήρια Pocket nested, Mini Bonell και Foam. Είναι μια φιλοσοφημένη collection που στοχεύει στην άριστη ποιότητα και εξειδίκευση στις ανάγκες σας, παρέχοντας πολυτέλεια σε άριστη τιμή.

    NATURAL Collection

    Στρώματα από: 344 €

    Η εταιρεία μας αναγνώρισε τις ανάγκες της αγοράς για φυσικά και οικολογικά υλικά, που συνδυάζουν ποιότητα, πολυτέλεια και τιμή. Χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και την αγνότητα των υλικών, δημιουργήσαμε προτάσεις στρωμάτων οι οποίες καλύπτουν όλων των ειδών τα budget.

Επικοινωνήστε μαζί μας