Προσφορές Χριστουγέννων στρώματα ροδος

Coco Pocket

Ποιότητα στην καλύτερη τιμή. ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ Ανατομικό στρώμα Coco Pocket , της κορυφαίας collection της εταιρίας LCC, σε διάσταση 1.60 X 2.00, διπλής όψης, , Σκληρότητα Medium, Αντιαλεργικό, Προσαρμόζεται στο σώμα , Aεριζόμενο, Με την προσθήκη κοκοφοίνικα το Coco Pocket αποκτά ελαστικότητα και καλύτερη συμπεριφορά για τη θερμοκρασία του σώματος.

Plus Bonnell

Ποιότητα στην καλύτερη τιμή. ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ Ανατομικό στρώμα Plus Bonnell , της κορυφαίας collection της εταιρίας LCC, σε διάσταση 1.60 X 2.00, διπλής όψης, Σκληρότητα Medium, Αντιαλεργικό, Προσαρμόζεται στο σώμα , Aεριζόμενο , Ενισχυμένο εξωτερικά με την Tεχνολογία 3D, Εξαιρετικά απαλό χάρη στο βελούδινο εξωτερικό περίβλημα που διαθέτει.

Memory Foam Bonnell

Ποιότητα στην καλύτερη τιμή. ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ Ανατομικό στρώμα Memory Foam Bonnell , της κορυφαίας collection της εταιρίας LCC, σε διάσταση 1.60 X 2.00, διπλής όψης, Σκληρότητα Soft, Αντιαλεργικό, Προσαρμόζεται στο σώμα , Aεριζόμενο, Ενισχυμένο εξωτερικά με την Tεχνολογία 3D, και με Μυοσκελετική στήριξη ώστε να μην ασκούν πίεση στα νεύρα και τα τριχοειδή σημεία του σώματος.

Memory Foam Pocket

Ποιότητα στην καλύτερη τιμή. ΥΠΕΡΔΙΠΛΟ Ανατομικό στρώμα Memory Foam Pocket , της κορυφαίας collection της εταιρίας LCC, σε διάσταση 1.60 X 2.00, διπλής όψης, Σκληρότητα Medium, Αντιαλεργικό, Προσαρμόζεται στο σώμα , Aεριζόμενο, Ενισχυμένο εξωτερικά με την Tεχνολογία 3D, και με Μυοσκελετική στήριξη ώστε να μην ασκούν πίεση στα νεύρα και τα τριχοειδή σημεία του σώματος.